International Saline 29 oktober in Lelystad

Logo

Beste lezer,

Namens Zorg & Gebed, een gebedskring van Flevolandse werkers in de gezondheidszorg, wil ik u/jou graag uitnodigen voor een cursus International Saline in Atolplaza te Lelystad.

Deze cursusdag met als thema ‘Hoe integreer ik mijn geloof in mijn werk?’ is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de gezondheidszorg.

Over de cursus:
“Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat geloof een groot effect heeft op het omgaan met ziekte en betere resultaten van verschillende behandelingen geeft. Veel patiënten ervaren een spirituele dimensie in hun ziektebeleving en staan open voor een gesprek over geestelijke zaken.
De cursus laat zien, hoe mensen die zich aan onze zorg toevertrouwen, anders en soms beter behandeld kunnen worden. Gesproken wordt over de relatie tussen geloof en gezondheid, hoe je dit als christen ter sprake kunt brengen in de contacten die je hebt met patiënten en welke mogelijkheden er zijn om woorden van hoop door te geven.
In 5 hoofdstukken, afgewisseld door casuïstiek en groepsdiscussies krijgt u praktische handvatten voor de dagelijkse praktijk. “

Verder zou het fijn zijn als u deze link doorstuurde naar uw kennissen die werkzaam/geïnteresseerd zijn in de gezondheidszorg (inclusief bejaardenzorg, thuiszorg e.d.)!

Voor meer informatie/aanmelding:

website: www.zg.ichtusweb.nl

e-mail: zorgengebed@ichtusweb.nl

telefoon: 0320-282048 (Jannie)

We zien u/jou graag op 29 oktober in Lelystad!