HCF Gebedsretraite 3-8 januari 2012

HCF Gebedsretraite 3-8 januari 2012

Verblijf: Dit jaar gaan wij naar België. We zullen samenkomen in ‘de Oude Abdij’, Drongenplein 26, 9031 Drongen (5km van Gent). http://www.oudeabdij.be Tel.: +32 9 226 52 26 ()‎

Tijden: Vanaf het diner 18.00uur op dinsdag 3 januari tot en met de lunch op zondag 8 januari. Registratie begint om 14.00uur op dinsdag 3 januari. Indien gewenst kan men langer aanblijven, bijvoorbeeld tot maandag 9 januari of zelfs langer indien het voor 1 december is aangegeven. De Abdij is gesloten op 2 januari omdat dit een vrije dag is in België.

Kosten: Inschrijfgeld, volpension en verblijf (inclusief tafelbier bij de maaltijden – je bent in een Belgische abdij). Ook inbegrepen: handdoeken en beddengoed. Totaal: €275,- per persoon. Zoals gewoonlijk, zullen wij ook een gebedsexcursie ondernemen, de extra kosten hiervoor wordt geschat op €20 per persoon.

Aanmelden: bij Chris Dellameilieure via de mail: chris.hcfspain@gmail.com

Reisinformatie:

Reis van Gent-Sint-Pieters naar Drongen: neem de L-trein naar Brugge die vertrekt om 14 minuten voor het hele uur en arriveert in Drongen 4 minuten later (Drongen is de eerste halte). Vanaf het station in Drongen ga je onder het spoor door en loop je in de richting van het centrum op de Drongenstation straat die later overgaat in de Oude-Abdij straat. De ingang naar de tuin bevindt zich aan de rechterkant van de kerk (700m vanaf het station)

Meer informatie over reizen met de train: http://www.b-rail.be/main/E/

Reis per voertuig: Rij naar het centrum van Drongen, waar de Abdij is gelegen. Parkeren is mogelijk op het eigendom.  Route planner http://www.viamichelin.com/

 

Shalom

Chris Steyn

International Coordinator HCFI