Uzima project 2018

Nieuws update november 2017:

Het spijt ons zeer om te moeten melden dat het project naar Tanzania voor nu geen doorgang kan vinden omdat er te weinig aanmeldingen waren. Wij bidden om Gods leiding en wijsheid voor de toekomst.


Uzima project Tanzania augustus 2018

‘Uzima’ is Swahili en staat voor: gezondheidszorg, welzijn en leven. HCF Nederland organiseert samen met Rina Niemeijer een medical outreach naar Sipa, Tanzania. Hiervoor zoeken wij nog medische vrijwilligers!

Volgend jaar augustus willen wij met een medisch team vertrekken naar Tanzania. Sipa heeft zeer beperkte voorzieningen tot zijn beschikking, zo is er geen water, gezondheidszorg of elektriciteit. Uitgangspunt voor het organiseren van deze Medical Outreach is Psalm 121:1-2: “Ik hef mijn ogen op naar de bergen, vanwaar zal mijn hulp komen? Mijn hulp is van de Heer die hemel en aarde gemaakt heeft.”

Wij hebben contacten gelegd met de plaatselijke gezondheidszorgautoriteiten en kerkleiders om het project vorm te kunnen geven. Wij willen hier een week lang een mobiele medische (poli)kliniek opzetten, een kleine gezondheidszorgpost realiseren en een waterpomp installeren. Tijdens deze week wordt overnacht in een meegebrachte tent in Sipa. Voor deze reis zoeken wij vrijwilligers met een medische/verpleegkundige beroepsachtergrond, die bereid zijn om dit project te willen draaien.

Totale duur van het project: 12-14 dagen

Vertrek: begin augustus

Onkosten reis en verblijf zijn voor eigen rekening en ligt rond de €2200,-.

Wij vragen jullie ook om in jullie (werk)omgeving bekendheid te geven aan dit project en samen met ons te bidden voor het project.

Meer informatie kun je opvragen bij onze contactpersoon: Rina Niemeijer.

Email: albertina.rina@gmail.com

Facebook: Medical Outreach Tanzania

Tel: 06 – 81384492 / 050-5257964